مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
استیک شترمرغ با سیر و جعفری
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
استیک شترمرغ با سیر و جعفری
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده |
150 گرم |
فلفل سياه |
نصف قاشق چايخوري |
پودر سير |
1/3 قاشق چايخوري |
پودر زنجبيل |
نصف پيمانه |
جعفري خردشده |
نصف پيمانه |
سير |
دو حبه |
روغنزيتون |
سه قاشق غذاخوري |
نمک |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آشپزی-گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم.
منبع : groohashpazi